Strona Główna bikeKatalog.pl




 
ParkTool PTS-1
Opinia nadesłana przez kolarz32 dnia: 19.01.2013

Komentarz: Niby niepotrzebna rzecz, ale szczególnie przydatna przed wyścigiem, jeśli boimy się uszkodzenia opony przy szybkim zdejmowaniu, a jeszcze mamy do obsłużenia kilku kumpli. Bardzo fajna zabawka dla wymagających :) | wyslane z adresu IP: 81.190.77.133
Ocena produktu: produkt oceniony na: 4
Campagnolo Super Record EPS
Opinia nadesłana przez kolarz32 dnia: 19.01.2013

Komentarz: Jeździłem raz i powiem tylko tyle - inni eksperymentują z elektroniką, a Campa wie dokładnie jak się robi taki osprzęt. Wszystko działa perfekcyjnie, żadnych problemów z obsługą i serwisem. Kosmiczny wygląd i równie kosmiczna cena, ale warto :). | wyslane z adresu IP: 81.190.77.133
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Lapierre CX CARBON
Opinia nadesłana przez kolarz32 dnia: 19.01.2013

Komentarz: Świetna rama przełajowa w dość dobrej do przełknięcie cenie. Sportowa geometria, odpowiednie profilowanie. Jedyne czego brakuje to bardziej płaska rura górna, ale poza tym świetna baza do rozbudowy najlepszej przełajówki życia :) | wyslane z adresu IP: 81.190.77.133
Ocena produktu: produkt oceniony na: 3
Campagnolo Bora Ultra Two
Opinia nadesłana przez kolarz32 dnia: 19.01.2013

Komentarz: Niesamowite koła, które sprawiły że nie chcę już jeździć na niczym innym. Zaplot na 3 krzyże mało popularny wśród innych producentów, ale Campa opanowała go do perfekcji i koło jest mega sztywne, lekkie, a przy tym trzymając idealną stylówę! | wyslane z adresu IP: 81.190.77.133
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Author (rowery) Sector
Opinia nadesłana przez kolarz32 dnia: 19.01.2013

Komentarz: Bardzo szybki i zwrotny rower. Dla miłośników 26 cali szybka bestia, której lekkość pomaga w trudnym terenie. Nieco toporne malowanie charakterystyczne dla Authora, ale właściwości jezdne świetne. | wyslane z adresu IP: 81.190.77.133
Ocena produktu: produkt oceniony na: 4
Lazer Genesis XC
Opinia nadesłana przez Tomek dnia: 17.01.2013

Komentarz: Jeżdżę od 4 lat w wersji szosowej tego kasku. Uważam że nie ma lepiej leżącego na głowie kasku jak ten. Jedyny minus za dystrybutora w Polsce. Chciałbym zakupić nowy kask ale graniczy to z cudem, a szkoda ;/ | wyslane z adresu IP: 87.204.66.106
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
FinishLine Cross Country
Opinia nadesłana przez Tomek dnia: 17.01.2013

Komentarz: Bardzo wydajny. 60 ml buteleczka starcza mi na 1000 km. W błocie i deszczu sprawdza się znakomicie! Polecam! | wyslane z adresu IP: 87.204.66.106
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Accent Blade
Opinia nadesłana przez Tomek dnia: 17.01.2013

Komentarz: Stosunkowo lekki i dobre tarcze. Mają atrakcyjny stosunek jakości do ceny! Przypominają mi jeden z tarcz jednego z Tajwańskich producentów... | wyslane z adresu IP: 87.204.66.106
Ocena produktu: produkt oceniony na: 4
Aktualny konkurs
LOADING: Pobieram dane [249].
(c) bikeKatalog.pl 2013 | Wszelkie prawa zastrze?one. Kopiowanie oraz rozpowszechnianie materia??w zawartych na niniejszej stronie zabronione!