Strona Główna bikeKatalog.pl




 
Serfas Lumen Led Light 150
Opinia nadesłana przez darcio dnia: 10.02.2013

Komentarz: piękna podróba mactronic noise-a tyle ze z polowa mocy w porownaniu do 300 a cena zblizona... | wyslane z adresu IP: 89.229.35.120
Ocena produktu: produkt oceniony na: 3
Accent BB-90 Pro
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Bardzo dobry wytrzymały support z porządnymi łożyskami gdyby nie fakt, że nie pasował mi do mojej nowej ramy z pewnością dalej bym na nim jeździł | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Taya OCTO Silver
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Odradzam kupna tego łańcucha jest on bardzo słaby, szybko się rozciąga, szybko zaczyna rdzewieć i po pewnym czasie zaczyna pękać. Miałem go w rowerze, na którym jeździłem do szkoły więc myślałem, że taki wystarczy, po około 4 miesiącach łańcuch zaczął przeskakiwać na wolnobiegu przez co musiałem również zmienić wolnobieg i łańcuch.Odradzam kupna tego łańcucha. | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 2
Dartmoor Fader
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Polecam kupno tego rockringa choćby ze względu na wytrzymałość i cenę. Zanim zdecydowałem się na jego kupno każde spodnie na dole w prawej nogawce były potargane bądź brudne ze smaru, teraz nie mam takich problemów. Jedynym minusem jest trochę cięższy od swoich droższych braci ale może być. Polecam! | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 4
Michelin Opaska do obręczy
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Świetna opaska bardzo wytrzymał, lekka i nie ślizgająca się. Kiedy zdecydujemy się na jej założenie możemy być pewni że następną opaskę kupimy dopiero przy kupnie nowego koła/obręczy. Polecam! | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
BBB Longscraper
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Bardzo długa, lekka i wytrzymała sztyca. Siodło można przykręcać z całej siły bez obawy że pójdzie nam gwint lub objedziemy główkę. Polecam! | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Cloud F1
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Te stery to po prostu bajka! Mam je już pół roku i przyznam że nie spodziewałem się takiego efektu przy tak niskiej cenie. Żadnego luzu, żadnego syfu w łożyskach i miskach. Naprawdę polecam! | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Shimano 105 RD-5701
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Świetna przerzutka! Idealnie zmienia biegi, dzięki jej konstrukcji żadne błoto nie jest jej straszne tylko tak jak kolega tomas napisał trzeba ją regularnie regulować. Polecam! | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Shimano SLX BR-M675
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 09.02.2013

Komentarz: Bardzo mocno polecam ten produkt. Jest to bardzo mocny, a zarazem tani zacisk. Bardzo łatwo się go odpowietrza. Ma ogromną siłę hamowania lekkie zaciśnięcie klamki powoduje natychmiastowe zatrzymanie koła. Polecam! | wyslane z adresu IP: 83.10.66.213
Ocena produktu: produkt oceniony na: 5
Continental Explorer
Opinia nadesłana przez dawid28 dnia: 08.02.2013

Komentarz: Bardzo dobra opona, świetna przyczepność gorzej jest tylko z wytrzymałością. Na przód nadaje się bez problemu lecz na tył nie polecam bieżnik przy hamowaniu strasznie szybko się ściera, ale polecam tę oponę choćby ze względu na cenę. | wyslane z adresu IP: 83.29.109.14
Ocena produktu: produkt oceniony na: 4
Aktualny konkurs
LOADING: Pobieram dane [249].
(c) bikeKatalog.pl 2013 | Wszelkie prawa zastrze?one. Kopiowanie oraz rozpowszechnianie materia??w zawartych na niniejszej stronie zabronione!